Motren n'() Kush Na Ka Inat ^_^


Article archive

22/10/2013 00:18

Pidhropshat & pidhropshet e "FACEBOOK"-ut -_-

SE NE JENA DZ&TK DHE JUA QIJM MOTRAT ME NE MIRIT ME KET LLOJ STILI media.tumblr.com/ea975e55237e4ca2fdc6980f577573c4/tumblr_inline_muvlzgeBMP1qgenlz.gif

—————